آشنایی با نحوه راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

راه اندازی فروشگاه نان فانتزی امروزه بازاری رو به رشد دارد . راه اندازی فروشگاه نان فانتزی با تولید نان های با اندازه و طعم های متفاوت مورد استقبال مردم است . امروزه شغل نانوایی یکی از مشاغل پایه و پر رونق است که در طول سال همیشه درآمدزا می باشد .

نان ها با توجه به سلیقه یا نوع غذای مصرفی خانواده ها ، همیشه بر سر سفره ها قرار دارد . البته در این مقاله ما به راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و معرفی شغل نانوایی و نان فانتزی می پردازیم .

انواع نان های رایج در فرهنگ ایرانیان :

انواع نان های رایج در ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نان سنگک: که از قدیمی ترین نان ها در ایران است.
  • نان لواش: که نانی با قطر کم و از آرد سفید می باشد.
  • نان بربری: نانی مانند نان لواش اما با قطری بیشتر و بدون سبوس. در طبخ این نان از جوش شیرین استفاده می کنند. البته این نوع نان از نظر سفید بودن و فقدان سبوس و با توجه به عوارض جوش شیرین از بی خاصیت ترین نان های قدیمی در ایران می باشد.
  • نان تافتون
  • نان جو
  • نان تست
  • نان شیرمال
  • نان های فانتزی

معرفی نان فانتزی

به علت استفاده مردم از نان های معمول و نازک که جزیی از عادت غذایی مردم ایران می باشد ، با گذشت زمان، علاقه مندی مردم در عادت غذایی به سمت مصرف نان های فانتزی بیشتر شده است.

به طور کلی نان های فانتزی به دو صورت نان های سفید و تیره دسته بندی می شوند .

نان های سفید شامل :

  • نان های ساندویچی
  • همبرگر
  • نان بربری
  • فانتزی
  • نان فرانسوی می باشند.

نان های تیره اما شامل نان هایی با آرد جو و دارای سبوس می باشند.

نان های دسته اول از آرد سفید بدون سبوس تشکیل شده اند و جوش شیرین در پخت آن ها استفاده نمی شود. از نظر کارشناسان تغذیه با اضافه نمودن مقدار معینی سبوس به آن، می توان اینگونه نان ها را کاملا سالم و کامل درنظر گرفت.

با استفاده از این نان ها امروزه شاهد راه اندازی فروشگاه نان فانتزی در کنار نان های تنوری می باشیم.

اینگونه نان ها که نام دیگر آن نان حجیم می باشد، در نانوایی های صنعتی پخت می شوند که با توجه به استفاده از تجهیزات صنعتی می توان کیفیت پخت این نان ها را با توجه به وسایل مورد استفاده در نانوایی های صنعتی تغییر داد.

انواع نان فانتزی

ازانواع نان های فانتزی می توان گفت :

  • نان های باگت
  • نان های برشته
  • نان های ساندویچی
  • نان های همبرگر
  • شیرمال ها
  • پیراشکی ها

چگونگی پخت نان فانتزی

نان های فانتزی با توجه به انواع مختلفی که دارد، به صورت گسترده در کارخانه ها پخت می شود. همچنین اکثرا در کنار فروشگاه های نان فانتزی ، کارگاه هایی هستند که به صورت مستقیم نان فانتزی را پخت، بسته بندی و عرضه می کنند .

باید توجه داشت که نان های فانتزی باید دارای شماره ثبت و تاریخ تولید و انقضا باشند تا از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کرد . متاسفانه در برخی کارگاه های طبخ نان فانتزی ، نشان های ثبتی برای تشخیص تولید کننده وجود ندارد که این باعث می شود این نان ها در پلاستیک ها به طور مستقیم از تولید به مغازه ها فروش می روند و ممکن است غیربهداشتی باشند. لازم است در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی نیز این مطلب را در نظر بگیریم.

نحوه راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

همانطور که می دانید تا چندین سال قبل ، به جزء نان های رایج ساده و سنتی، نان های دیگری تولید نمی شدند . با صنعتی شدن این حرفه ، تولید نان های فانتزی در کنار نان های سنتی دیگر نیز گسترش یافت .

به همین خاطر افرادی برای فروش انواع نان های جدید فانتزی شروع به راه اندازی فروشگاه نان فانتزی نمودند که با استقبال مصرف کننده ها از این نان ها با طعم ها و اندازه های مختلف، این کار گسترده تر شد.

از انواع نان هایی که در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی باید بکار گرفته شود می توان علاوه بر نمونه های ذکر شده در قسمت بالا به نان بربری فانتزی،  کیک یزدی ، نان جو، نان کشمشی ، کلوچه و نان سوخاری نیز اشاره نمود .

نکاتی که باید در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی به آن توجه داشت

از جمله نکاتی که باید برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و ورود به این حوزه دانست می توان گفت:

  • برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی لازم است تا یک کارگاه صنعتی متناسب با نوع مغازه و فروشی که دارید، ایجاد کرده و تجهیزات لازم برای آن را تامین نمایید. برای شروع می توانید از یک کارگاه کوچک در کنار راه اندازی فروشگاه نان فانتزی خود استفاده نمایید.
  • لازم است برای قسمت کارگاه از نیروی با تجربه و ماهر استفاده کنید. نیروهایی مانند شاطر، فردار، کارگر بسته بند و کارگران ساده. برای قسمت فروش مغازه نیز خود شما می توانید با تعامل با مشتری، هم به عنوان فروشنده عمل کرده و هم سلیقه ی مشتریان خود را بشناسید.
  • لازم است از تجهیزات کارگاهی و فروشگاهی مناسب جهت تکمیل وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی استفاده کنید.
  • لازم است برای بازدهی بهتر این کار، از مشاوران و افراد با تجربه در این زمینه مشورت بگیرید.
  • لازم است استفاده از ویزیتور ها و بازاریاب ها و موقعیت مناسب برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی را در نظر داشته باشید.
  • لازم است رقبای خود را در این زمینه شناسایی و عملکرد و قیمت آن ها را در نظر داشته باشید.
  • اخذ مجوز های لازم مثل مجوز بهداشت

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

از جمله تجهیزاتی که می توان برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی بیان کرد، عبارتند از:

  • دستگاه فر فانتزی
  • فر طبقه ای و گردان
  • انواع قالب نان
  • انواع میز کارهای استیل
  • سینی های آلومینیومی
  • اتاقک تخمیر
  • رول کن خمیر
  • دیوایدر
  • ویترین، ترازو
  • پنکه و فن های خنک کننده
  • خمیر گیر
  • میکسرها

مشاوره و خدمات شرکت توس ماشین

با توجه به نکات و اطلاعاتی که ذکر شد، حتما لازم می دانید تا با استفاده از تجربه ها و مشورت دیگران، در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی اطلاعات بیشتری کسب کنید تا عملکردتان در این حرفه قابل قبول باشد.به همین خاطر شرکت توس ماشین می تواند با تامین قطعات و ساخت تجهیزات مورد نیاز که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند همراه شما باشد.

09123194549
info@toosma.com